RSS

Utbildning för vuxna

Vuxnas lärande

Genom någon av yrkesutbildningarna i Fyrbodal tar du ett konkret steg till ett kul jobb. Alla yrkesutbildningar i Fyrbodal är dessutom inom områden där näringslivet och den offentliga sektorn sagt att de behöver fler kompetenta och engagerade medarbetare.

Samverkan

Ett kontinuerligt arbete pågår med att finna fler samordningsmöjligheter mellan de kommunala vuxenutbildningsenheterna. En av aktiviteterna för samverkan mellan kommunerna är att vi skapat en gemensam webbplats där information om utbud av utbildningar för vuxna finns samlade.

Webb

Under vuxenutbildningfyrbodal.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterhar vi samlat vuxenutbildningar i Fyrbodal för att få en ge en gemensam överblick över utbudet av yrkeshögskolor i Fyrbodal. Vi försöker vara så heltäckande som möjligt och tar gärna emot tips om förbättringar. Det utbud som publiceras här är på flera olika nivåer: gymnasieutbildning, KY-utbildningar, Yrkeshögskoleutbildning och påbyggnadsutbildningar samt information om hur man söker högskoleutbildning. Viss information från andra utbildningsanordnare kommer också att publiceras.

Kriterier och antagningsregler

Respektive kommun har egna kriterier och antagningsregler. Ta kontakt med din kommun för att ta reda på vad som gäller för dig.


KONTAKT

Processledare – Utbildning
Kent Javette
Telefon: 0522 - 44 08 44
Mobil: 0701-62 04 25
Epost: kent.javette@fyrbodal.se
Vuxenutbildningfyrbodal.se

Vi har samlat Fyrbodals vuxenutbildning på en sida. Där ger vi en gemensam överblick över utbudet av av yrkeshögskolor i Fyrbodal.

Till sidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Senast ändrad: 2018-10-17 Uppdaterad av: Yvonne Samuelsson       

Postadress: Fyrbodals kommunalförbund, Box 305, 451 18 Uddevalla Besöksadress: Museigatan 2, (Riverside) Uddevalla
E-post: kansli@fyrbodal.se Telefon: 0522-44 08 20 Fax: 0522-145 54 Organisationsnummer: 14-222000-1776